KF Bryglaug

KF Bryglaug har indrettet et lille værksted hos Kreativ Fritid Juelsminde

Aktiviteten er for dem, der er interesseret i at brygge deres eget øl og få praktisk erfaring med brygning, samt de mange forskellige komponenter og teknikker involveret i processen, såsom humle, gær, malt og krydderier. 

 Brygsæsonen, strækker sig fra august til april, hvor der brygges forskellige stilarter af øl - fra lyse til mørke øl.

Stilarterne af øl, der brygges i sæsonen i KF-Bryglaug, bestemmes en gang om året. Dette betyder, at bryggerne deltager i diskussioner om de typer af øl, der skal dækkes det kommende år. Dette giver en bred vifte af læringsoplevelser og mulighed for at eksperimentere inden for ølbrygning - fra lette og sommeragtige pilsnere til mørke Stouts eller mere eksotiske stilarter.

 En gang om året arrangerer KF-Bryglaug også Åbent Hus-arrangement, hvor interesserede kan komme og få et indblik i verdenen af ølbrygning. Dette kan være en god mulighed for at lære mere om Bryglaug’et og dets aktiviteter uden nødvendigvis at skulle deltage fuldt ud som medlem.

 KF-Bryglaug organiserer ølbrygningsaktiviteter i hold, og disse hold brygger skiftevis. Brygdagene er typisk planlagt til tirsdage fra kl. 9.00 til ca. 16.00.

 KF-Bryglaug brygger ikke kun øl, men skaber også et fællesskab af ølentusiaster.      

Hvis der ved denne information skulle opstå spørgsmål eller behov for mere viden om KF-Bryglaug og aktiviteterne (og om der er flere pladser tilbage) kan holdleder Niels Terp Knudsen kontaktes.      tlf. 31 75 00 65 /  lethterp@gmail.com

 

Hold øje med informationer fra KF-Bryglaug på Kreativ Fritid Juelsmindes hjemmeside

Link: kreativ-fritid-juelsminde.husflid.dk 

 

NB! Som deltager på disse hold, skal man være medlem af Kreativ Fritid Juelsminde. Et husstandsmedlemskab koster 250 kr. / år

 


 Kreativ Fritid Juelsminde
Skipperparken 1
7130 Juelsminde

Skoleleder: Bibi Blenker

Telefon: 22986446

Mail: kreativfritidjuelsminde@gmail.com

CVR: 27319211

Medlem af Fora